Золота осінь Георгія Кожолянка - Борисенко, В. (Народна творчість та етнологія, 2016)
Георгій Кожолянко — визначний громадський діяч, учений, педагог, член Спеціалізованої вченої ради із захисту кандидатських і докторських дисертацій в Інституті мистецтвознавства, фольклористики та етнології ім. М. Т. Рильського НАН України — плідно працює над актуальними проблемами етнологічної науки в Україні. Тож побажаємо йому довгої теплої осені! Нехай не спішить до нас зима із заметілями!