Народне вбрання українців Поділля в дослідженнях Костя Широцького - Іваневич, Л. (Народна творчість та етнологія, 2016)
У статті подається характеристика та наукова оцінка праць подільського історика й етнографа К. Широцького, присвячених вивченню традиційного комплексу вбрання і окремих його елементів другої половини ХІХ – першої половини ХХ ст. В статье даны характеристика и научная оценка работ подольского историка и этнографа К. Широцкого, посвященных изучению традиционного комплекса одежды и отдельных его элементов второй половины ХIХ – первой половины ХХ века. The article values and scientifically estimates the works of the Podillia historian and ethnographer K. Shyrotskyi dealing with studying the Podillia Ukrainians’ traditional garments complex and its separate elements in the mid-to-late ХIXth – early to mid-ХХth centuries.