VI Міжнародний симпозіум «Мистецтво вирізування: форма і колір» - Косицька, З. (Народна творчість та етнологія, 2016)
24-26 червня 2016 року, у м. Молодечно, що має статус культурної столиці Білорусі, відбувся VI Міжнародний симпозіум «Мистецтво вирізування: форма і колір». Зустріч була присвячена пам'яті провідних білоруських майстрів мистецтва витинанки — Вікторії Червонцевої (1937 — 2014) і Вячеслава Дубінки (1941 — 2010), вона відбулася в залах Молодечненського державного музичного коледжу ім. М. К. Огинського. На форумі в черговий раз учасники обговорили сучасний стан мистецтва вирізування з паперу, його історичні аспекти, досягнення та проблеми.