Книга формує фахівця - Васянович, О. (Народна творчість та етнологія, 2017)
Рецензія на книгу: Глушко М. Історія народної культури українців : навчальний посібник / Михайло Глушко. – Львів : ЛНУ ім. Івана Франка, 2014. – 416 с., іл. Review: Hlushko M. The History of Ukrainian Folk Culture : A Teaching Aid / Mykhaylo Hlushko. – Lviv : Ivan Franko LNU, 2014. – 416 pp., ill.