Нове видання з історії української музики - Іваницький, А. (Народна творчість та етнологія, 2017)
Рецензія на книгу: Лісецький С. Й. Історія української музики. Від ХІХ до першої чверті ХХ століття : навчальний посібник для студентів вищих музичних навчальних закладів / С. Й. Лісецький. – Київ, 2017. Review: Lisetskyi S. The History of Ukrainian Music. From the XIXth through the First Quarter of the XXth Centuries : A Tutorial for Students of Institutions of Music Higher Education / S. Lisetskyi. – Kyiv, 2017.