Ландшафти пам’яті: з експедиційних досліджень на Приінгуллі - Боса, Л.; Босий, О.; Журавльова, А (Народна творчість та етнологія, 2017)
У статті представлено деякі результати комплексного дослідження кількох населених пунктів Приінгулля, що передбачало збір історико-етнографічної інформації та аналіз основних складових культурного ландшафту краю. В статье представлены некоторые результаты комплексного исследования нескольких населенных пунктов Приингулья, которое предусматривало собирание историко-этнографической информации, а также анализ главных составляющих местного культурного ландшафта. The article presents some results of an integrated study on several settlements of the Inhul River area, which involved collecting the historical and ethnographic information and analyzing the main components of the cultural landscape of the region.