Виставка родини Теліженків - Кара-Васильєва, Т. (Народна творчість та етнологія, 2017)
У квітні 2017 року в Національній спілці художників України відбулася виставка творчих робіт родини Теліженків. Були експоновані витинанки Миколи Теліженка, вишиті твори його дружини Олександри та зразки одягу їхньої донечки — молодого талановитого модельєра Олесі. Ця виставка продемонструвала не лише високий рівень творчого потенціалу цієї унікальної родини митців із Черкас, але й виявила, що стимулом їхньої творчості є глибокий інтерес до історії свого краю, народного мистецтва, його символіки.