Глибини народної мудрості в життєдіяльності та творчості Тараса Шевченка: взаємовплив «автор – реципієнт» - Марченко, Н. (Народна творчість та етнологія, 2017)
У статті розглядаються концепти «народ», «мова», «пісня», що стали глибинними основами життєдіяльності та творчості видатного поета України Тараса Шевченка. В статье рассматриваются концепты «народ», «язык», «песня», которые стали глубинными основами жизнедеятельности и творчества видающегося поэта Украины Тараса Шевченко. The article deals with the basic concepts – Folk, Language, Song, which have become the foothold of life activity and creative work of the prominent Ukrainian poet Taras Shevchenko.