Пам’ять, яка продовжує життя - Роїк, В. (Народна творчість та етнологія, 2017)
105 років від дня народження Героя України Віри Сергіївни Роїк широко відзначалося, починаючи з березня 2016 року, і тривало до квітня 2017-го. Велика кількість заходів свідчить про те, що народна творчість невмируща, вона завжди буде жити та розвиватися.