Меморат, усне оповідання чи героїчний епос ХХ століття? (на перетині усної історії та фольклористики) - Іваннікова, Л. (Народна творчість та етнологія, 2017)
Рецензія: Яворівщина у повстанській боротьбі: розповіді учасників та очевидців / записав і упорядкував Євген Луньо. – Яворів ; Львів : Растр-7, 2015. – Т. 2. – 1080 с. Review: Yavorivshchyna within the Insurgent Fight: Relations of Participators and Eyewitnesses / Recorded and Compiled by Yevhen Lunio. – Yavoriv ; Lviv : Raster-7, 2015. – Vol. 2. – 1080 pp.