Нове дослідження про народну ікону - Найден, О.; Клименко, О. (Народна творчість та етнологія, 2017)
Рецензія: Богомолець О. В. Українська домашня ікона. – Київ : Видавничий дім Дмитра Бураго, 2017. – 520 с. Review: Bohomolets O. Ukrainian Home Icons. – Kyiv : Publishing House of Dmitry Burago, 2017. – 520 pp.