Народні звичаї на ярмарках Cлобідської України - Юрченко, В. (Народна творчість та етнологія, 2017)
Перебуваючи в жовтні 2017 року в експедиції на Слобідській Україні (зокрема в Ізюмському (м. Ізюм, сс. Кам'янка, Студенок), Куп'янському (сс. Сенькове, Кругляківка), Борівському (с. Загризове) та Барвінківському (сс. Велика Комишуваха, Грушуваха) районах Харківської області), авторка цього повідомлення зібрала цінний етнографічний матеріал, який здебільшого стосується традицій і сучасних особливостей проведення ярмаркової торгівлі в досліджуваному регіоні.