Слобожанські зустрічі - Ярова, А. (Народна творчість та етнологія, 2017)
11 вересня 2017 року в м. Валки, що на Харківщині, відбулися чергові "Грабовські читання". На запрошення Валківського краєзнавчого музею співорганізатором конференції став "Український етнологічний центр" ІМФЕ ім. М. Т. Рильського НАН України, який другий рік поспіль підтримує тісні зв'язки з музеєм. Науковці відділу (Л. Боса, В. Іванчишен, А. Ярова), що на той час перебували в місті в експедиційному відрядженні, відгукнулися на пропозицію взяти в ній участь й охоче поділилися власними напрацюваннями з дослідження краю.