Стежками пам’яті - Боса, Л. (Народна творчість та етнологія, 2017)
Упродовж 8 — 11 вересня 2017 року науковці відділу "Український етнологічний центр" ІМФЕ ім. М. Т. Рильського провели етнографічну експедицію до Слобідської України. Експедиційний виїзд мав два важливі завдання. Крім виконання головного — збору етнографічних матеріалів, дослідники взяли участь у науково-практичній конференції "Другі Грабовські читання", яка відбулася 11 вересня 2017 року в м. Валки Харківської області.