Народний одяг Буковини - Щибря, В. (Народна творчість та етнологія, 2017)
Протягом 28 серпня — 3 вересня 2017 року співробітники відділу "Український етнологічний центр" ІМФЕ ім. М. Т. Рильського здійснювали експедиційне дослідження в населених пунктах Чернівецької області. Упродовж короткотривалої роботи в полі вдалося зібрати інформацію щодо аспектів традиційної народної культури українців Буковини.