Топоніми козацької доби в сучасних перейменувальних процесах Наддніпрянщини - Ратушняк, О. (Народна творчість та етнологія, 2017)
У статті висвітлено особливості та складнощі перейменувальних процесів населених пунктів Наддніпрянщини в контексті декомунізації. В статье освещены особенности и сложности процесса переименования населенных пунктов Надднепровья в контексте декоммунизации. The article ascertains the special features and complexities of renaming processes of Over Dnipro Lands settlements in the context of decommunization.