Новий дискурс наукової та поетичної спадщини Максима Рильського - Вахніна, Л. (Народна творчість та етнологія, 2017)
Рецензії: Руда Т. Грані великого таланту: Максим Рильський – поет, перекладач, учений : монографія / Тетяна Руда ; [голов. ред. Г. Скрипник] ; НАН України, ІМФЕ ім. М. Т. Рильського. – Київ, 2017. – 144 с. Review: Ruda T. Facets of Outstanding Talent: Maksym Rylskyi – A Poet, A Translator, A Scholar : A Monograph / Tetiana Ruda ; [Editor-in-Chief – Hanna Skrypnyk] ; NAS of Ukraine, M. Rylskyi IASFE. – Kyiv, 2017. – 144 pp.