Праці молодих науковців Інституту мистецтвознавства, фольклористики та етнології ім. М. Т. Рильського НАН України (Народна творчість та етнологія, 2017)
Стаття містить перелік праць молодих науковців, короткі анотації та рекомендації з їх застосування.