Урочистості з нагоди ювілеїв (Народна творчість та етнологія, 2017)
На засіданні вченої ради ІМФЕ ім. М. Т. Рильського НАН України від 12 грудня 2017 року щирі вітання колег з нагоди 85-річчя приймала провідний етномузиколог України, доктор мистецтвознавства, член-кореспондент Академії мистецтв України, професор Софія Йосипівна Грица. 19 грудня 2017 року на засіданні вченої ради колектив ІМФЕ ім. М. Т. Рильського привітав з 80-літтям відомого вченого, доктора мистецтвознавства, головного наукового співробітника відділу образотворчого та декоративно-прикладного мистецтв Олександра Семеновича Найдена.