Еротика в народній культурі - Вархол, Й. (Народна творчість та етнологія, 2018)
Рецензія на науковий збірник матеріалів конференції, яка відбулася 13-14 червня 2017 року в Slováckém muzeu v Uherském Hradišti, що на Моравії, під назвою Erotika v lidové cultuře (Čihal Petr (ed.). Slovácke muzeum v Uherském Hradišti, 2018, 366 str.).