Етнографічний профіль Слобожанського краю за архівними матеріалами (Народна творчість та етнологія, 2018)
Представлені архівні матеріали, які засвідчують українську етнокультурну домінанту в східних областях України (зокрема на Сумщині), є продовженням публікації фактографічних польових етнографічних досліджень 20-30-х років ХХ ст., що була започаткована в числі 6 нашого часопису за 2015 рік.