Ще раз про західні землі Польщі в післявоєнний період - Коваль-Фучило, І. (Народна творчість та етнологія, 2018)
Рецензія: Halicka B. Polski Dziki Zachód. Prszymusowe migracje і kulturowe oswajanie Nadodrza 1945–1948 / Tłum.: Aleksandra łuczak. – Kraków : TAWPN Universitas, 2015. – 434s. Review: Halicka B. Polski Dziki Zachód. Prszymusowe migracje і kulturowe oswajanie Nadodrza 1945–1948 / Translated by Aleksandra łuczak. – Kraków : TAWPN Universitas, 2015. – 434 pp.