Багатогранна особистість (Сацький Павло Вікторович) - Ніколаєва, Т.; Гончаров, О. (Краєзнавство, 2022)
22 червня 2022 року пішов з життя Павло Сацький український історик та правознавець, кандидат історичних наук, доцент, доцент кафедри політичних технологій Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, директор музею університету, розробник освітньої програми «Право громадської і політичної діяльності», редактор фахового журналу «Історико-політичні студії», співзасновник Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Український Молодіжний Авангард», голова осередку Національної спілки краєзнавців України у КНЕУ ім. Вадима Гетьмана.