На службі Україні: Роланд Франко (до річниці з дня смерті Роланда Тарасовича Франка) - Ковалевська, О. (Краєзнавство, 2022)
У березні 2022 року мало би виповнитися 90 років з дня народження онука Івана Франка – Роланда Тарасовича. Він пішов з життя 11 серпня 2021 року. Відзначення першої річниці з дня його смерті відбулося у надзвичайних умовах відкритої агресії Росії проти України і стало приводом згадати добрими словами людину, яка все своє життя присвятила служінню Україні.