Костянтина Малицька – письменниця, педагог, бібліограф - Рудько, І. (Краєзнавство, 2022)
Костянтина Малицька. Письменниця, перекладачка, громадська діячка культурно-освітніх товариств у Галичині та на Буковині, педагог, бібліограф. Вона належить до когорти сподвижників українського національного руху початку ХХ-го століття.