Видавнича діяльність Полтавської ОУНБ ім. І.П. Котляревського (2017-2022 рр.) - Федорова, М. (Краєзнавство, 2022)
У дописі йдеться про видавничу роботу відділу краєзнавства Полтавської ОУНБ ім. І. П. Котляревського, а саме про створення серії бібліографічних покажчиків Видатні краєзнавці Полтавщини. The article is about the publishing work of the Department of Local History of the Poltava National University named after I. P. Kotlyarevskyi, namely about the creation of a series of bibliographic indexes “Prominent local historians of Poltava Region”.