Любомир Белей (Народна творчість та етнологія, 2018)
12 травня 2018 року пішов із життя відомий український мовознавець, доктор наук, професор Ужгородського національного університету Любомир Омелянович Белей. Його смерть є тяжкою втратою для україністики, його ім'я назавжди ввійде до історії науки. Світла пам'ять про Любомира Омеляновича Белея збережеться в наших душах і серцях.