Збирач українських артефактів (Віктор Геннадійович Киркевич) (Краєзнавство, 2022)
25 грудня 2022 р. відійшов у вічність український краєзнавець, дослідник історії Києва, літератор, журналіст, колекціонер, член правління Київської міської організації НСКУ Віктор Геннадійович Киркевич.