Всеукраїнська наукова онлайн-конференція "Територіальна цілісність України у дискурсі міжнародних, історико-політичних, правових, етносоціальних та економічних аспектів" - Назарчук, О. (Краєзнавство, 2022)
17 листопада 2022 р. у Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана в онлайн режимі відбулась Всеукраїнська наукова конференція «Територіальна цілісність України у дискурсі міжнародних, історико-політичних, правових, етносоціальних та економічних аспектів», присвячена пам’яті Павла Вікторовича Сацького – засновника осередку Національної спілки краєзнавців України у КНЕУ імені Вадима Гетьмана, кандидата історичних наук, доцента кафедри політичних технологій, гаранта освітньої програми «Право громадської і політичної діяльності», директора Музею історії КНЕУ, співзасновника Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Український молодіжний авангард». Організаторами конференції були: кафедра політичних технологій КНЕУ та Музей історії КНЕУ. Не дивлячись на складну безпекову ситуацію та складнощі з енергопостачанням, конференція пройшла на високому науковому рівні: складалась з пленарного засідання і секції студентів та аспірантів.