Робочий візит делегації президії НСКУ до Прикарпаття - Косило, М. (Краєзнавство, 2022)
26 жовтня 2022 року відбулась робоча зустріч голови Національної спілки краєзнавців України Олександра Реєнта та члена президії НСКУ Олександра Лисенка з правлінням обласної організації краєзнавців Івано-Франківщини.