Європейські візії осмислення радянського спадку - Іванчишен, В. (Народна творчість та етнологія, 2018)
Рецензії: Шльоґель К. Археологія комунізму, або Росія у ХХ столітті. Реконструкція картини / пер. з нім. І. Витрикуш. Київ : Дух і літера, 2018. 120 с. Review: Schlogel K. Archeology of Communism, or Russia in the XXth Century. A Reconstruction of the Situation (trans. from German by I. Vitrykush). Kyiv: Dukh i litera, 2018, 120 pp.