Цінне свідчення про галицькі будні кінця XIX – початку XX століття - Дяків, В. (Народна творчість та етнологія, 2018)
Рецензія: Кирчів П. Образки з галицьких буднів. Львів : Тріада плюс, 2015. 396 с. Review: Kyrchiv P. Essays on Halychyna Everyday Life. Lviv: Triada plius, 2015, 396 pp.