Польові дослідження на теренах Херсонщини - Ставицька, Я. (Народна творчість та етнологія, 2018)
З метою фіксації матеріалів про народне вбрання в межах підготовки багатотомного видання "Етнографічний образ України" було здійснено польовий виїзд на північ Херсонщини. Упродовж 27-31 серпня 2018 року було відвідано 10 сіл Високопільського та Великоолександрівського районів.