Технології руйнування конфесійної ідентичності - Арістова, А. (Народна творчість та етнологія, 2018)
У статті розглянуто процеси цілеспрямованого руйнування релігійних та конфесійних ідентичностей як різновид сучасних соціальних технологій. Запропоновано підходи до класифікації таких технологій, аналізу їх структури та мети; наведено приклади їх застосування в гібридній агресії проти України. The article considers the processes of purposeful destruction of religious and denominational identities as a variety of modern social technologies. Some approaches to the classification of such technologies and analysis of their structure and purpose are proposed; also, examples of their application in hybrid aggression against Ukraine are given.