Медичне краєзнавство Прикарпаття - Сливка, Л. (Краєзнавство, 2023)
Рецензія на книгу: Любчик І.Д. Медичне краєзнавство Прикарпаття. Навчальний посібник / За ред. Проф. Качкана В.А. Івано-Франківськ: Вид-во ІФНМУ, 2023. 128 с.