Одне з найдавніших сіл Черкащини має свою написану історію - Лазуренко, В.; Реєнт, О. (Краєзнавство, 2023)
Рецензія на: Шумейко К. В. Немає милішого краю ніж той, де судилось зрости. Папужинці й папужани: історія й сьогодення. Чернігів: ПАТ “ПВК “Десна”, 2023. 704 с.