Нові видання Володимира Сергійчука про Голодомор 1932–1933 років (Народна творчість та етнологія, 2018)
Повідомлення про наступні видання: Сергійчук В. Голодомор 1932-1933 років як геноцид українства. Видання п'яте, доповнене. Вишгород : ПП Сергійчук М.І., 2018. 432 с.; Sergiychuk V. Genocide-Holodomor 1932-1933 of Ukrainians. Vyshgorod PP Serhiychuk M. I., 2018. 178 pp.; Сергийчук В. Голодомор 1932-1933 годов как геноцид украинства. Вышгород : ПП Сергийчук М. И., 2018. 432.