Новий підхід до вивчення традиційної архітектури - Ярова, А. (Народна творчість та етнологія, 2018)
Рецензія: Vellinga M. The End of the Vernacular: Anthropology and the Architecture of the Other. Etnofoor. 2011. Vol. 23. No. 1 : Architecture. Рр. 171–192.