Цінна пам’ятка лемківської говірки та етнокультури - Бідношия, Ю. (Народна творчість та етнологія, 2018)
Рецензія: Rieger J. Mały słownik łemkowskiej wsi Bartne. Warszawa : Wydawnictwo Uniwersytetu Warszawskiego, 2016. 262 s. Review: Rieger J. Mały słownik łemkowskiej wsi Bartne. Warszawa : Wydawnictwo Uniwersytetu Warszawskiego, 2016. 262 pp.