Немає нічого кращого на світі, ніж ті Андруші… - Борисенко, В. (Народна творчість та етнологія, 2018)
Рецензія: Затоплений рай: Андруші у спогадах та документах / авт.-упоряд. М. Михняк. Київ : Український пріоритет, 2018. 400 с. Review: An Inundated Eden: Andrushi in Reminiscences and Documents (author-compiler – M. Mykhniak). Kyiv : Ukrayinskyi priorytet, 2018. 400 pp.