Тріумф «Щедрика» - Кузик, М. (Народна творчість та етнологія, 2018)
Кінець 2018 року для культурної громадськості столиці України позначився знаковими подіями, пов'язаними з іменами М. Леонтовича та О. Кошиця. Так, 30 листопада в просторій залі-фойє Дипломатичної академії ім. Г. Удовенка відбулося відкриття Виставкового просвітницького проекту «Світовий тріумф "Щедрика" — 100 років культурної дипломатії», що представив винятково цінні документи з Центрального державного архіву України.