Освітянський історико-краєзнавчий проект "Моя Черкащина" працює на перемогу - Лазуренко, В. (Краєзнавство, 2023)
Починаючи з 2023/2024 навчального року в усіх школах Черкаської області запроваджено вивчення історії рідного краю. Курс має необхідне навчально-методичне забезпечення, розроблене в рамках регіонального освітнього проєкту «Моя Черкащина».