Вчитель, педагог, наставник, колега, друг (до 70-річчя від дня народження Миколи Михайловича Кучерепи) - Понєдєльник, Л. (Краєзнавство, 2023)
Висвітлюються основні складові науково-дослідницької, освітянської та громадської діяльності відомого українського історика, кандидата історичних наук, професора, професора кафедри історії України та археології Волинського національного університету імені Лесі Українки Кучерепи Миколи Михайловича в 1984–2023 роках. The main components of scientific research, educational and public activity of the famous Ukrainian historian, candidate of historical sciences, professor, professor of the Department of History of Ukraine and Archeology of Lesya Ukrainka Volyn National University Kucherepa Mykola Mykhailovych in the years 1984–2023 are highlighted.