Видання, що руйнує стереотипи - Іваннікова, Л. (Народна творчість та етнологія, 2013)
Розглянуто музичну антологію українського обрядового фольклору, що охоплює значні території України. Аналізується єдність фольклорної традиції та її регіональні особливості. Огляд книги: Іваницький А. І. Український обрядовий фольклор західних земель: Музична антологія / відп. ред. Г. А. Скрипник ; упорядкув. та вступ. ст. А. І. Іваницького. — Вінниця : Нова книга, 2012. — 624 с. ; ноти. The article reviews a musical anthology of Ukrainian ritual folklore, covering vast territories of Ukraine. It analyzes the unity of folklore tradition and its regional peculiarities. Book review: Ivanytskyi A. I. Ukrainian ritual folklore of the western lands: Musical anthology / ed. by G. A. Skrypnyk; edited and introduced by A. I. Ivanytskyi. — Vinnytsia: Nova kniga, 2012. — 624 p. ; sheet music.