Сучасна культурно-соціальна антропологія: нові тенденції та здобутки - Боряк, О. (Народна творчість та етнологія, 2013)
Авторка розглядає сучасні методи досліджень у сфері соціальної та культурної антропології, зокрема комплексний підхід до аналізу щоденної реальності. Особлива увага приділена методологічним змінам у цій галузі. Рецензія на книгу: Довідник з польових досліджень у соціальних науках: Нариси та бібліографічні джерела з організації й методології роботи / за ред. Е. Перекман, С. Р. Куран. — Лондон ; Нью-Делі : Sage Publications, Inc., 2006. — 254 c. The author examines modern research methods in the field of social and cultural anthropology, particularly a comprehensive approach to analyzing daily reality. Special attention is given to methodological changes in this field. Review: A Handbook for Social Science Field Research: Essays and Bibliographic Sources on Research Design and Methods / edited by E. Perecman and S. R. Curran. — London ; New Delhi : Sage Publications, Inc., 2006. — 254 c.