Фольклористична діяльність Івана Сенька - Мушкетик, Л. (Народна творчість та етнологія, 2013)
У статті висвітлено наукові напрацювання відомого українського фольклориста Івана Сенька, розглянуто його дослідження міфології, народних традицій та звичаїв. Особлива увага приділена жанру притчі, який науковець аналізує у своїй праці «Притчі українського народу».