Подільське шкільництво наприкінці ХVІІІ – у першій третині ХІХ ст. у фокусі дослідження вінницької музейниці - Прищепа, О. (Краєзнавство, 2024)
Рецензія на книгу: Колесник В. Шкільництво Поділля наприкінці ХVІІІ – у першій третині ХІХ ст. Вінниця: ПрАТ «Вінницька обласна друкарня», 2023. 584 с.