Мовна політика в Україні очима австрійського славіста - Бідношия, Ю. (Народна творчість та етнологія, 2013)
У статті аналізується праця австрійського лінгвіста Міхаеля Мозера (Moser Michael. Language Policy and Discourse on Languages in Ukraine under President Viktor Yanukovych (25 February 2010 - 28 October 2012). - Stuttgart : Ibidem, 2013. - 495 p.), присвячена мовній політиці України в період президентства Віктора Януковича. The article reviews the work of Austrian linguist Michael Moser, dedicated to Ukraine’s language policy during Viktor Yanukovych’s presidency.