Етнокультурна специфіка транснаціональних шлюбів (на матеріалах України та Італії) - Конвай, В. (Народна творчість та етнологія, 2013)
У статті розглянуто етнокультурну специфіку, взаємовпливи та взаємодію, взаємозапозичення, паралелі передшлюбного та власне шлюбного циклів україно-італійських весіль. The article considers the ethnocultural specificity, reciprocal influence and action, mutual borrowings, and parallels of the premarital and marital cycles of the Ukrainian-Italian weddings. В статье исследуется этнокультурная специфика, взаимовлияние и взаимодействие, взаимопроникновение, параллели предсвадебного и свадебного циклов украино-итальянских браков.