Дослідження з історії бібліотечної справи на Черкащині - Лазуренко, В. (Краєзнавство, 2024)
Рецензія на: Бугаєнко К. С. Бібліотечна справа Черкащини: від першоджерел до сьогодення: історико-краєзнавчий нарис. Черкаси: Вертикаль, видавець Кандич С. Г., 2023. 172 с.